děkuji

děkuji

Anotace: děkuji že tu jste

Štastné chvilky zažívám
jen když nejsem sám
jen přátelé v mé blízkosti
temnotu ode mě odhání

nic nevyrovná se jejich moci
ani prázdná sklenka od whisky
ve které pomoc hledám
poslední dobou docela rád

vím že smutek plavat neumí
avšak ta rána za moc nestojí

ráno opět stojím před šibenicí
prázdná flaška přede mnou leží
kat s úsměvem uzel si zkouší
k tomu mi slunce vesele svítí

tu zjevíte se v rohu
s úsměvem na rtu
o mé břímě se podělíte
a tak se vyhnu oprátce
________________________________________________________
za to vám děkuji vřele
Autor seh, 02.09.2011
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí