Krátká noční romance

Krátká noční romance

Anotace: iluze závislosti

Když den láme se s nocí,
učím se škytat,
piji za dva.
Jen tak,
ať nemusíš dál si vyčítat,

že v mé mysli,
krutě jak u Otčenáška,
jsme jen Ty, já a tma.
Autor Necelá, 02.09.2011
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., el viento, Juan Francesco de Faro, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí