Ztracená loď

Ztracená loď

Anotace: ať žijou ztroskotané lodě které se z toho dostanou......

Uprostřed moře co nemá jméno
uvízl koráb na skále.
Posádka zpitá pod obraz
slaví svou smrt.

Kapitán za kormidlem
potichu zpívá
a hledí do dálek.
U nohou věrně
sedí mu chrt.

Střílejí z děl
snad někdo je uslyší
a připluje na pomoc po vlnách.

Až bouřka skončí
a moře se utiší
budou mít v očích
smrt,strach a chlast.
Autor DERALTE, 03.09.2011
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí