bez lesa

bez lesa

Anotace: skončíme jako obyvatelé velikonočního ostrova

za rachotu větru
v korunách osamoceného stromu
hrál si vítr s lístkem
posledním pozůstatkem
královského stromu
jenž vládl temnému hvozdu

osamoceně stojí tu
ztracen v minulosti věků
bez svých druhů
kde našel by si družku

lidé to tu vykáceli
svou zhoubu si tak způsobili
že les neuctívali
svou smrtí zaplatili

pozdě teď litovat
neměli přírodu naštvat
temná odměna nás čeká
za neúctu k pánu lesa

Autor seh, 03.09.2011
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Kars, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí