Modrá Slunečnost.. (=k obrazu=)

Modrá Slunečnost.. (=k obrazu=)

Anotace: ...

Tvým snům
a ve hlubokých hvozdech
smíš najít pírko sojčí

do vlasů černých nebeské zvání zachytí

zatančí
krátce ve svitu
nadějí letu

amulet
okřídlený kůň
stříbrnou nití rozsvěcí vesmírná spřežení

i vzdálí ros na pleti
a bude až k úsvitu
v podmořských hvězdách

budu tebe učit se znát
ve tmách
věnujících
růžové perleti
a ze chvění nízko nad obzorem ach?

v červáncích
navždy do tvého světa?

z paprsků procitání
lehce
mezi řasami
láska

..

do srdcí je o noci vpletla

všeptala do citu
přiznání

hvězdy - světélkující šamani
uletěli v brouzdání
ve spánku očistném pro duši bolavou
u moře
tiché pláže
brzy ráno

ve svítivých krystalcích
přinášejících mír slunce
ve vlnách radostných vítání
posílající ti do dlaní
světlé básnění
hlubino zářiová
hlubino andělova

jitro není černě
jitro je
venušina luna
když slunečnost je zima modráskova
Autor J's .., 03.09.2011
Přečteno 293x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Dona Quixote, prostějanek, Dota Slunská, CULIKATÁ, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Modře slunečná slova proplétáš do srdce noci..a hvězdy - světelkující šamani..to jsou moc pěkné obraty!!!

03.09.2011 16:11:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí