Reflexe pocitů

Reflexe pocitů

Anotace: Další ztracená a objevená...

Sbírka: Záchvěvy duše

Ze zoufalé tíhy prázdného prostoru
upadáme do vln tichého snění
a zkoušíme vyhnout se bdění
než nás ráno vytáhne nahoru

splynutí nadějí ve šťastné světy
zakouší smutný pár milenců
a modlitby ukryté do věnců
rozluští příště i malé děti
Autor Lenís, 04.09.2011
Přečteno 596x
Tipy 2
Poslední tipující: Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
věnec
jako růženec pocitů ...
v prstech
přeříkáváš jeden za druhým ...

********************

... zase smutná od Tebe ...

04.09.2011 10:21:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí