Jak studiem k prostituci přišel

Jak studiem k prostituci přišel

Anotace: ať se líbí :)

S ušima na stopkách,
tak s hlavou dokořán,
se sametovou duší
jsem zatracen,
za prachy milován.

Za malé spropitné,
za slizký polibek,
jsem mučen i zatracen,
jak nakažený dobytek.
Autor Jiří Cejpek, 04.09.2011
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí