Ve vlčí kůži

Ve vlčí kůži

Anotace: Kdybych si mohla vybrat, raději bych byla zvířetem.. třeba vlkem..

Chci změnit se vlka, už bylo toho dost,
hodit za hlavu svoji lidskou minulost.
Mnoho ran uštědřil mi svět,
chci změnit se ve vlka, nemyslet.
Žít ze dne na den se smrtí v zádech,
žít a rvát se o každý nádech.
Přijít o myšlenky a pocity viny,
v šedé kůži splynout s večerními stíny.
Neznat výčitky svědomí,
přijít o lidské vědomí.
S bratry vlky v noci na měsíc výt,
před lidskou hrozbou v lese se skrýt.
Lovit a zabíjet, když je hlad
a o svou kořist umět se rvát.

Je utrpením v lidském těle žít,
raději chtěla bych vlkem být.
Autor Charibeja, 05.09.2011
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: Anjesis, Angela Valley, E., Rakasteta, Donne, la loba, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí