4.9.

4.9.

Anotace: ...

jezdím vlakem
který je v pohybu
přes města a místa
kde nastupují a vystupují lidé

jezdím vlakem
za jehož okny jsou
stromy domy keře a sloupy
co mizí

jezdím i vlakem
co drkotá
a slunce zapadá
zatímco mi v duši jezdí tisíce vlaků
z nichž ani jeden se nehýbe...
Autor tukiy, 05.09.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí