Kdybys byla královnou

Kdybys byla královnou

Anotace: Speciálně pro jednu lví kamarádku, ona ví.. Z uměleckého hlediska nic moc, ale naše přátelství myslím vystihuje docela přesně. :)

Kdybys byla královnou,
byla bych tvůj rádce,
kterého neposlechneš
- inu, marná práce.

Kdybys byla princeznou,
byla bych tvá kmotra,
jejíž kouzla nechceš
- zas si najdeš lotra.

Kdybys byla vojákem,
byla bych tvá puška,
však k čemu mířit hledákem,
když chvěje se ti muška.

Kdybys byla anděl,
nemohla bych tě znát,
že nejsi ani ďábel,
můžem osud spolu tkát.

Naštěstí jsi lvice,
i já dravec snad.
Jednou ti najdem prince
- nemusíš se bát.

Třebaže jsi den,
zatímco já noc,
stejnou cestou jdem
- toť přátelství, tvá moc.
Autor Meiv, 05.09.2011
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí