Za humny je drak

Za humny je drak

Anotace: ....

Za sedmero vršky
se usídlil drak
Měl velikou mašli
a nešel z něho strach...

Pohádku vyprávěl
uhlíř co život znal
Po večerech u stolu
až všem dech bral...

Byla taky princezna
uhlířovic Kačka
Co nebála se pohladit
toho dráčka...


Zachránit jí přišel ten
o němž snila každý den
Princ Jan ze zámku
nebo brnkálista u parku?


Jen On zná odpověď
na hádanku.....
Autor Kett, 05.09.2011
Přečteno 322x
Tipy 23
Poslední tipující: hatlapatla, betmen71, Jiří I.Zahradník, Jiná, labuť, Niky88, Amable seňor Marek, Petbab, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné velmi - jsi dobrá - děkuji

05.09.2011 16:56:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí