Důvod

Důvod

Anotace: ...

Ač jsem to nikdy nevyslovil
je něco co ti vážně chci
Náhle si už neporoučím
víc neumím své city skrýt

Kdysi, je to dlouhá doba
už zmizelo to s časem
toužil jsem být hrdinou
chtěl jsem vládnout mečem

Nyní jsem zbyl poslední
Náhle stojím sám
A vím, že než se rozední
Už nezbude nic dál

V ruce svírám tu svou zbraň
ostří se krví leskne
chtěl jsem chránit, zbylo, zraň!
dnes kat mi hlavu setne.

Ta slova co jsem nevyslovil
Mě náhle strašně tíží
To tajemství jsem neprozradil
ač stalo se mi mříží

Však vím, že nic nevrátí
lze těžko vést čas zpět
v hodině poslední se mi oči klíží
tak toužím říct to alespoň teď

Po větru posílám ti zprávu
pro co vlastně umírám
svou duši poroučím pánu
Však srdce své ti posílám

Třeba to i za to stálo
však možná měl jsem vážit líp
Než se tohle všechno stalo
Měl jsem ti to alespoň říct

Že byla jsi mé nebe s hvězdami
mého srdce paní
a i když skončím pod zemí
Tys ukradla mi spaní

Vždy bylas pro mne nadějí
i nejčernější tmou
to pro tebe, ne kvůli ní
jsem toužil stát se hrdinou
Autor Acheiron, 05.09.2011
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: Fanosh, E.T.Jane, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí