Pojď

Pojď

Pod klenbou z černých růží
dál do temné zahrady
lákají tě k sobě blíž
chystají pasti, úklady

Uvězněný v kapkách deště
odlesk měsíčního svitu
nad tvou vůlí mají moc
chraň svou duši do úsvitu

Není šance na únik
marně se bráníš svému strachu
ranní světlo odhalí
už jenom tvé stopy v prachu
Autor Angela Valley, 06.09.2011
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Charibeja, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí