Přijdu si...

Přijdu si...

Anotace: Práce za barem občas přináší i toto..

Přijdu si jak mršina mezi supy
jak sázenka po které kdekdo touží
Když na mne promlouvají tlupy
ostatní jak ty supy krouží

Přijdu si jako přehřátý stroj
když skor nestíhám dýchat
v těch místech se rojí roj
včel které mne nemůžou píchat

Přijdu si jako psycholog
který poslouchá příběhy všech
ten co nalévá zlatavý mok
občas je to dlouhý běh

Jsem ten poslední který plánuje obděl,
protože jak jest známo : Chceš předěl dostaneš poděl...
Autor Ába, 06.09.2011
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí