8 hlasů - 8 nohou

8 hlasů - 8 nohou

Anotace: osm

Šustění vzdechů
na nohách Pavouka,
osmero hlasů
v kopané slov,
neshoďte sama sebe,
budete platit
bez dělení
vlastní duše,
bez sdělení omluvy,
na to Pavouk neskočí,
jedině tehdy, když
vidí díru v populaci,
do té skáče rád.....

Ovíjení povzdechů,
pavouk zlomil kouzlo
a čtvrtou nohou z osmi
zakopl o "Milost"
a sedmý hlas řekl:
"Trhač", přičemž
se roztrhla síť
a pavouk sletěl
ze své ubytovny.....

Nezaplatil duší,
ale omluvil se,
což bylo nezvyklé
a rozdělil svá území
na osm okrsků,
kde osm hlásků
dodnes šeptá proti větru,
bez ohledu na své postavení,
když lépe se leží.....
Autor Tomáš Přidal, 06.09.2011
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí