vývoj

vývoj

Anotace: neni

S tím jak se vyvíjí tento večer,
přijdu si jako v basebalu catcher
jen místo míčků chytám slova
které mi do hlavy kdekdo klová
a s každým klovnutím zanechá díru
která má utvrdit mou víru
že v každém je něco co za to stojí
v jednom je půl, v dalším je to dvojí
a proto bych se měl smát..
Kdyby v každém byla ta dobrá špetka
nemusela by být v každém státu letka
a obyvatelé se nemuseli bát..

Proč někdo nemůže tolerovat víru?
cožpak každý člověk nechce žít v míru?
Proč by měl jeden brát jistotu druhému
a další může žít k obrazu svému
být z toho co má a nebrat jinému
aby pak mohl žít jednou v harému..

Je spousta otázek, víc odpovědí
to že je každý jiný někoho svědí
na svědomí, možná i někde v duši
hlavně že život není stále sušší
hlavně že je pořád pro co se smát
a ne ve správném žití sám sobě lhát..
Autor Ába, 06.09.2011
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí