Chceš utíct

Chceš utíct

Anotace: ...

Bereš roha a neohlížíš se
nikde nejsi v bezpečí
utíkáš a schováváš se
všude je pro tebe nebezpečí
utíkáš před realitou
utíkáš a nevíš před čím
schováváš se před brutalitou
nebo před něčím jiným

Utíkej kam tě mysl zavede
třeba tam budeš v bezpečí
ale řekni mi kde to je
kde najdeš v mysli uspokojení
tohle místo mimo tento svět
je jen v tvojí hlavě
tak použij svých smyslů pět
a podívej se do očí realitě

Chceš utíct
ale nevíš kam
zavři se do sebe
a zůstaň tam
Autor Double T, 06.09.2011
Přečteno 472x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rýmy někdy úplně "neladí", ale to nevadí :) Báseň je moc hezká a líbí se mi!

07.09.2011 08:35:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí