Čas zklamání

Čas zklamání

Anotace: moc mi to ted už nejde ale když člověk píše co cítí uleví se mu ... a jestli se vám to nelibi nikdo vás nenutí to číst ...

Když těčou slzy po tvé tváři,
říkáš si, že jste největší lháři,
když věříte lásce, která bolí,
před krachem nezabrání komukoliv.

Člověk dá všechno a zase nemá nic,
dneska jsi šťastná, zítra jdeš do prčic,
zklamání tělem ti zamává,
a velká díra v srdci ti zůstává.

Kde najít chybu, když ji nevidíš,
svůj svět nový, teprve objevíš,
tak mlčky trpíš, a věříš v čas,
že znovu pomůže ti jako každému z nás.
Autor majdik 2, 06.09.2011
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí