Obětní beránek pro KYTICI

Obětní beránek pro KYTICI

Anotace: … lež chodí po světě a pravdu udusají v nemocnici …

Na palouku se ukryl had,
sládek si vaří další slad.
Jsi mínusem a taky klad!
Tak pusť se s chutí do zahrad (do záhad),
vždyť víš, že nadosmrti měl jsem rád.
Tak plať!

Nastup s námi do balónu,
vždyť dnes se vracíváme domů,
a k tomu si přibal kupku starých bonů.

Máš smůlu a na dožití
si vypěstuj pár lučních kvítí.
Vždyť měsíc, slunce stále svítí
a ty jsi ten, kdo svit ten chytí
a zapečetí, než bude v řiti.
Mlč a nech to býti!

I když voda pluje dálavou
za kouskem vtipu, zábavou,
jen ať ty lodě doplavou
řekou modravou, bělavou.
Pak zavřou oči nad popravou.

Tak vstanou noví bojovníci
a pušku přiměří si k líci.
To je vše, co jsem chtěla říci!
Autor Inge, 08.09.2011
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí