Ocenění lásky

Ocenění lásky

Anotace: možná smažu, nejsem s tím moc spokojen - třeba něco napíšete...

Otevírám smutné oči
klíčem vzduchoprázdna,
žal můj slaví výročí,
slzy střídají slova rázná:

Už nechci žádné závazky,
chci žít sám a bez omezení,
žádnou blondýnu s podvazky,
která jenom majetek můj ocení.

Žádnou mrchu za peníze,
žádné společné chvíle,
láska mi zní poněkud cize,
to raději vypiju dva krígle.

Žádnou ženu nehledám,
zatím si chci žíti sám,
svůj čas dávám ruletám,
někdy velký příjem z toho mám.

Ocenit lásku
můžou jenom dva,
když vztah visí na vlásku,
je těžký rozchod jako přelstít lva.

Lva musíte zahnat do klece,
ale lásce musíte dát volnost...
Autor Tomáš Přidal, 10.09.2011
Přečteno 252x
Tipy 16
Poslední tipující: jitka.svobodova, Maryje..., Miroslav Možný, Danger, Danga, CULIKATÁ, Jiná, Houda, Eresiel, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky dávám za obsah;-)

11.09.2011 10:27:00 | Lagedama

Ruleta je vratkavá
žena v podvazkách je drahá hračka...

Život se skládá z mnoha malých mincí. Kdo je dovede zvednout, je bohatý.

11.09.2011 09:32:00 | Danger

bodík za obsah, forma se mi zdá někdy křečovitá, lámaná přes koleno...

10.09.2011 12:10:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí