Zamyšlená

Zamyšlená

Anotace: krátka moc rychlý konnec ...

Co děláš když nemůžeš spát
Přemýšlíš a začne tě to štvát
Tolik vzpomínek co tak strašně bolí
Přemítáš jestli to za to stojí
Má cenu pokračovat když nikdo neví
O co se snažíš a jak se ti to jeví
Nikdo to nechápe pro co to děláš
Nikdo netuší že jen odpovědi hledáš
Dá se říct že mluvím sama k sobě
Jak žít v týhle podělaný době
Autor mw--martina, 10.09.2011
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Maryje...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí