V jeskyni myšlenek....

V jeskyni myšlenek....

Anotace: myšlenek

V jeskyni myšlenek,krade se pocit
to slovo se snáší kolem ohně a nové hvězdy
musíš jí dusit
je krásné lhát
pocity z myšlenek co nestačí se krást
bezmocná slova,která nelze uprosit
slunce je pocit z nalezené cesty

na skále láska v pocitu šeptá
potom jako lovec se na nic neptá?
jsi slovo,možná kapka v moři
to krásný co cesty zboří
pocitem v té bezmoci
věčně křičící do noci
už stačí a já hledám
už prosím,Klesám
dusí se pocit plamenu
já chci dostat odměnu
V JESKYNI MYŠLENEK V SOBĚ NOSIT
V JESKYNI MYŠLENEK KRADE SE POCIT.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.09.2011
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krást se nemá. :-)

13.09.2011 21:13:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí