Kouzelný nápoj

Kouzelný nápoj

Anotace: vzpomínka....

Za nocí dlouhých...
kdy nemohu spát,
za nocí nekonečných,
kdy nemohu se smát...
Žaludek tolik pálí
a bolí
a já hledám pomoc
prosím o radu
zdáli...
Stařenka s hrníčkem
plechovým,
kde se tu vzala?
nepovím....
Hrníček medem provoněn
teplý s mlékem
a láskou
naplněn.
Piji ten mok
kouzelný....
a opravdu není nadjiný.
Byla jsem
malá...
cupkatá...
o, má babičko...
tolik bych tě zlíbala na líčko.
Už nebudou mě
dlouhé noci trápit
stačí kouzelný nápoj,
mé stařenky vypít.
Autor Štěstěnka, 13.09.2011
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, Stoneman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych brala takovou stařenku :-)

13.09.2011 16:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí