Zloděj očí

Zloděj očí

Anotace: ,-,

Pavouk mi vlezl na obličej
a snědl jedno moje oko
Nosem mi vstoupil do hlavy
kde upletl pavučinu
a v tomto úkrytu
pokojně trávil svůj čas
Jednoho dne
když už jsem měl pavoukovy přítomnosti
plné zuby
vysmrkal jsem ho do kapesníku
a ten i s pavoukem spálil
Černý dým však na stropě
vykouzlil obraz
Seshora na mne civěl
kouřový pavouk
Došel jsem si tedy pro nůž
a pavouka ze zdi vyřízl
Rozkousl jsem mu břicho
a našel v něm své oko
To je teď zpátky na svém místě
A díra ve zdivu?
Samosebou zadělaná
Autor johNMadhead, 15.09.2011
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Trauma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí