Šňupu hlínu jen tak ze splínu

Šňupu hlínu jen tak ze splínu

Anotace: Anotace gradace degustace felace

Smát se smrti do tváře
a šňupat ze hrobů hlínu,
tak někdo se zlobou bojuje
a někdo se vyhýbá splínu ...

Pro ty co myslí že vyhrávaj,
má tu teď čtyři slova prostá,
říkám vám život fakt je svině,
nezlepší se to a fidly basta ...

Tak bojujte, rvěte se, řvěte,dokud ještě máte sil dosti,
pak totiž přijde ta rána konečná a budete života prosti ...
Autor Sparky, 15.09.2011
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Striptérka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí