Když malá je naděje

Když malá je naděje

Anotace: Po obloze plují tři Andělé: Láska, Věrnost, Naděje...Lásku i Věrnost tu Ti dám, Naději si však jen ponechám...

Jak hvězdy plují vesmírnou oblohou
i já pluji mezi slovy a píši Ti řádku za řádkou.
Jak hvězdy plují vesmírnou oblohou
i já pluji bezesnou tmou.

Všechno je temné
a malá zdá se naděje.
Když pocit máš, že čas se zastavil
a nic se neděje.
Připadá Ti,že v dálce plamínek lásky zhasíná
a všechno kolem jako by usíná.

Chceš opět ten plamínek lásky rozžehnout
sepnout ruce a pokleknout.
Klečíš a hledíš k nebesům
myslíš jen na to, jak plamínek rozžehnout.

A jak promlouvat k nebesům modlitbou
Andělé ji na svých křídlech ponesou.
Tam v nebes výš, dobře to víš
k Ježíši ji donesou...
Autor M3rryMarta Valenová, 16.09.2011
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Magdalena Křenková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná!!

19.09.2011 22:22:00 | Magdalena Křenková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí