coffee and cigarette

coffee and cigarette

Anotace: ... (21) *

.

Když lezu z duhy
kterou jsem vynalezl pro tebe

padám dolů
a kde jsou schody do nebe?

bez úsvitu

bloudím
bloudíš
zachycená na břitu

nekázně mých prstů
a už se nestydíš
mých zátěžových testů

zato
mě z očí
prýští med

pokřivený úsměv volá:
znásilni mě
a to hned

a v pádu
lakonického ticha
promíchaného Ikeou
a papírovými domy

nesu s sebou
bombu šílenou
tíží mi mé
literární slohy

od září podzimů
do pozdních jar

znásilni mě
jsem požár

z kapek
borůvkové šťávy
a sezamových smíchů

s nikotinem na rtech
malujeme oba
svoji slepou pýchu

probodni noc
do duše
krve

probodni mne
a miluj
zase a prve

.


inspired ..

Nirvana - Rape Me
http://youtu.be/z8fTaHmSJSI
Autor blue, 16.09.2011
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí