Temný moment

Temný moment

Anotace: Pevný základ stavby hájí, však co když motýl mávne křídly?..

Perutě strhané, nocí tak prodrané
Tmou se zmítá, pírko malé - vzlétne ještě?
Už snad ne.
Tak nedá mi spát, ta tíha noci, kdy čekáš, doufáš... bez pomoci
A hledáš něco kouzelné, co zhojí rány smrtelné.
A láska? Ta, která tu stála, tiše, smutně klopýtala
Však možná najde pomoci, když padne popel bezmoci.
Autor Passive, 18.09.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí