Na dovolené...

Na dovolené...

Anotace: Zážitek z dovolené v Krkonoších. Není ale pěkný.

Sbírka: Mé myšlení, co v báseň se promění... 3.

Na dovolené
zotavujeme
nervy unavené.

Tentokrát v Krkonoších,
dědince malé,
rozléhá se náš smích.

Ale nejen smích.
Siréna houká,
čumilů je plná louka.

Dým stoupá,
hrozné drama,
ve svém strachu nejsem sama.

Křik je slyšet:
"Hoří u hospody!"
potřebují hodně vody.

*-*-*-*-*-*-*-*-*

Houkačky blikají,
cisterny přijíždí.
Hasiči krev potí.

*-*-*-*-*-*-*-*-*

Ani nedutám,
snad kocovinu mám,
stále v naději doufám.

Uhasili oheň,
zkrotili zlý živel.
Horší než povodeň

připadá mi to...
*-*-*Ráno ukáže škody,
potřeba bylo hodně vody...*-*-*
Autor Rezkaaa, 19.09.2011
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí