Pouhý omyl. Pravděpodobně

Pouhý omyl. Pravděpodobně

Anotace: ....

Jsem červ. Červ uzavírající se do klubíčka. Do své černočerné samoty. Kutálejí se balvany, vybírají si snadný cíl,MĚ. Snažím se uhýbat, avšak… jsem jen pouhopouhý hmyz. Mohu si i já odžít svůj osobní příběh ? Tohle jistě není on. Mohu se na tomto světě učit ? Obrovské, hrnoucí se balvany znamenají krok dál ? Jak dlouho se budou kutálet ? Často sním. Sním o létání. Sním o tom, že jednou vzlétnu do oblak a usadím se do něžného obláčku štěstí.
Autor Anullee, 19.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí