Piráti na obzoru!

Piráti na obzoru!

Anotace: Úvaha nad životem pirátů.

Plaví se po moři
S chlastem se baví
Den za dnem živoří
Piráti hraví

Vlny snadno poráží
Činí tak již roky
Na návštěvy vyráží
A posilnění moky
Ostří do chřtánu zaráží

Někdy jim odměnou pokladnice
Jindy jen cetek pár
Někdy méně, jindy více
Vždy odměnou však lihu žár, co spálí žal

Kapitán Šedivous, vydává rozkazy
Doprovázen věrným papouškem
Každého hravě porazí
Vítězství užívá, doušek za douškem

Partička hrdlořezů, všechno muži
Těší se jak malí do doků
Kde se v nevěstinci druží
"U Šťastného rozkroku"

Dne, kdy poprvé na loď nastoupí
A dobrovolně ze společnosti vystoupí
Rodinu nahradí partička bezzubých bukanýrů
Dávky rumu zaplaví tam uvnitř díru
Život nahradí o život boj
Kdož zkřížíš jim na moři cestu, boj se,boj!
Autor Serja, 20.09.2011
Přečteno 617x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, MassageR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas mi neseděl rytmus... ale stejně se mi to líbí

20.09.2011 11:26:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí