Chrlič

Chrlič

Pláče s deštěm, mračí se.
Křídly nebe halí.
Je sám, i když nade všemi,
hledí s hůry, s pusou dokořán tiše mlčí.
Na římse ochotně sedí a čeká,
den po dni, léta za léty, čeká,
až ho čas rozmělní a vymaní ze samoty.
Autor Vombat Kšíry, 20.09.2011
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí