Jak se budí princezny?

Jak se budí princezny?

Anotace: Když moje dívka spinká...kraťoučká

Dívám se, když spíš,
přes zavřená očka nevidíš
moji smutnou tvář,
jen tak ležíš,
sníš?

Stýská se mi,
stýská se mi moc
po tvém pohledu,
jemných slovech,
jsme tu dva,
já sám,
ty jinde, ve snech,
vzbudil bych tě,
nemít tě rád,
ale stejně vím já,
jak se budí princezny?
Autor Souný, 12.02.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdepak, nechám ji spát...

12.02.2006 21:51:00 | Souný

Zkus polibek:)

12.02.2006 21:49:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí