Místo snů

Místo snů

Anotace: ...

Život jde dál
A já ho nežiju,
Jak rád bych se smál,
Ale nemám příčinu.

Hledám radost,
Nevím kudy kam.
Dostanu jí za dost?
Divil bych se sám.

Poraď mi kam jít,
Je tolik cest,
Abych mohl žít,
Vyber jedno z měst.

Kde lidi jsou hodní,
Kde nenávist není,
Kde jsou si všichni rovní,
Snad mě to změní.

Vyber jedno místo,
Tam, kde je má idyla.
Tam láska vládne místo
Smrti, tam válka nebyla.

Existovat musí,
Tam žít chci,
Tady se mi to hnusí,
Lidi jsou jako psi.

Je to město snům
Není tam zloby,
Není konce dnů
A žerou tam snoby.

To místo může být všude.
Zní to směšně?
Když se lid slušně chovat bude
A zabije hákové kříže a třešně...(atd.)
Autor Žiťa, 13.02.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekny, libi se mi verse abab. davam 80

13.02.2006 17:38:00 |

dobře jsi to napsal,pochopila jsem co si chtěl říct.moc pěkné

13.02.2006 12:10:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí