Na smrtelné posteli

Na smrtelné posteli

Anotace: ...

Než dlouhý čas uběhne,
Dlouhý čas.
Zemřeš.
Do hrobu po tvém boku ulehne,
Uvidíš ho zas.
Na druhou stranu přejdeš.

Tvůj čas už vypršel,
O nic jsi nepřišel.
O život pouze,
Zabil ses z nouze.
Tím už se netrap,
Skončil čas poprav.

Již ulehá po tvém boku,
On už také překročil tu stoku.
Nemůžeš se z ní napíti,
Už jsi totiž po smrti.
Za tou řekou posmrtný život vládne,
Musí ji překročit, každý, kdo padne.

Oba už ležíte v kryptě,
Jako dvě hrdličky vedle sebe,
Ovšem má to jeden háček.
Ležíte jako v malém bytě,
Nikdy už neuvidíte modré nebe,
Už se nikdy nedostanete z těchto sraček.
Autor Žiťa, 13.02.2006
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí