Vítr

Vítr

Anotace: Druhý pokus...

Když vítr tiše vál
naš by ses ho bál
pramenem vlasů si pohrával
pocit štěstí rozdával
když začal silně vát
nečekals že nohy ti podrazí
měl by ses ho začít bát
a po tváři slza se koulí
do rukou šlehá ti Melica
úzkost Tě v křeč vrhá
když pochopíš že si jen hrál
propukneš v pláč...
Autor Ignisis, 22.09.2011
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí