V temnotě stínů

V temnotě stínů

Anotace: Když milovaný zradí a zanechá sám...

V temnotě stínů
Na konci vše sil
V podivném odstínu
S pravdou se vyjevil

Myšlenky se táhnou
Jak zlatavý med
Náruč mám prázdnou
A přitom… jak byl by tu teď

Jak kdyby tu stál
A znovu vše sliboval
Však on se mnou nezůstal
Smrti mě odevzdal

V obklíčení temnoty
Na konci všech sil
Pocit prázdnoty
Tím mě vyděsil

Temná kápě plná hvězd
Jen připijte mu na počest
Neb další dívka ztrápená
Sama, ach, sama ona umírá

Na věčnost do pekel
Svou číši už dopíjel
A krev jak krůpěje vína
Líně po zápěstí ztéká.
Autor LadySymphonia, 22.09.2011
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, ten neznámý, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí