Pater noster qui es in coelis

Pater noster qui es in coelis

Anotace: Nenaplněné touhy

Ledový proud měsíce
přitiskl mě ke zdi

za zubatými mraky
střelci vozy hvězdy

oči temné důlky
mžourají na vesnici
nedoženou nikdy
nikdy Večernici

ke zdi tiskne více
při úplňku měsíc
Pater noster qui es in coelis

tiskne měsíc
tiskne víc
nedohnaných večernic
Autor Magdalena Křenková, 22.09.2011
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Houda, M3rryMarta Valenová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná...ST

23.09.2011 02:21:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí