K čemu zámek zamčeným

K čemu zámek zamčeným

Anotace: ...

K čemu svoboda ptáku, který je volný?

K čemu svatební závoj mrtvé nevěstě?

K čemu zamilovanost zadaným?

K čemu světlo ve dne?

A k čemu tmu v noci?

K čemu zpěv hluchým?

K čemu pláči mrtvým?

Teskný tón klavíru
Dobrá nálada na míru
Na půdě mezi prachem
Sama se svým strachem

K čemu zámek, již dávno zamčeným?

Tak k čemu…
Autor Metal Lady, 22.09.2011
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: bloodysunset, Peaceter, Annie the wolf, honnnzik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí