Ráno

Ráno

Ráno je mým trestem
Když zvečera vzpomínám
Byli jsme to my? Ty proudy slov, otázek
Syndrom a střep vhlavě žene mě do kouta,
Vím, že ustane, zatím mě trestá, ať nezapomenu
co dělám špatně.
Autor Vombat Kšíry, 23.09.2011
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí