V drogách

V drogách

Utíkáš přes trní, pohledy zabodávaj se do tebe
něco tě žene dopředu, něco tě žere uvnitř
utíkej, už cítíš teplej dech na zádech, utíkej!

Není to sen, krysy co běhaj okolo tebe,
Ztratila ses? Sama si chtěla zabloudit
Ztratila ses? Přišlo ti to správný,
dělat všechno zkažený, zakázaný.

Nejde se schovat, utíkej, hlavně nestůj.
Neohlížej se, neptej se, musíš pořád dál, tak je to daný.
Podepsala sis svůj ortel, být mimo realitu, prosit s jehlou
v žíle o odpuštění…
Autor Vombat Kšíry, 23.09.2011
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez debat skvělej a dech beroucí popis.

23.09.2011 17:38:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí