Přání..

Přání..

Anotace: na rychlo složené přání pro nejlepšího přítele k dnešním narozeninám..

Právě dnes je jen tvůj den,
Ať splní se ti i ten nejtajnější sen.
Co jen přát Ti? Ať všeho co chceš máš dost,
Na lidi, co ublížili Ti nemáš zlost.

Pozdrav po hvězdách ti posílám,
Na chvíle, kdy spolu jsme jen tiše vzpomínám.
Aby splnily ti tvá přání je přemlouvám.
Na všechno, co chtěla bych Ti říct sil si dodávám.

Vím, že těžké je zapomenout na minulost,
Jak je těžké za vším zavřít dveře.
Pak hezčí je snít a myslet jen na budoucnost,
čas duši uzdraví a zlé jednou přejde.

Tak ať zdraví, štěstí a sílu zvednout se, Bůh ti dodá,
Svou pomocnou ruku na cestě životem Ti podá.
I když přijde další pád,
Usměj se a buď za něj rád.

Protože jednou přijde den, kdy budeš šťastný,kdy už neupadneš,
Věř že pak na všechny strasti zapomeneš...
Autor Sarinka318, 25.09.2011
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí