Konec

Konec

Anotace: o konci

A to že se cítám jako zmoklej pták
a že už to bude tak,
s tím nic neuděláš.
A tou chvílí stejně musel projít pláč,
neříkej dík, stějně nemáš zač
nech to být zlato,už zase začínáš.
Nebyli jsme nikdy dobrej pár,
ze všeho zbyl jenom tichej vrak
a tím to všechno hnedka končí.
Opust hned mého srdce trůn,
již neříkej - počkej a stůj
nepouštěj slzy do očí.
Není už žádné MY,
byly to jenom prázdné dny,
a nic se níkdy nevrátí.
Nech už ty svoje sny,
užívej krásne dny
srdce v temnu se ti neztratí.
Slova jen prázdný jsou,
táhnou se zlou mlhou
a osud jen zlou osobou.
Nech už mě prosím jít
a zkus zas normál žít,
a přestan už s tou hloupou hrou.
Autor black_and_red, 13.02.2006
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí