krása jiných sfér

krása jiných sfér

Anotace: ... (18)

Lži a jen lži
a místo sladkých keců
dej mi cigaretu

a místo pohledů
a úsměvů smrti
mě postav ke zdi

a když už ti nejsem dobrej
k ničemu
ani jako terč

zapomeň
žádná křeč

blázni se můžou smát
doufající zpovídat
a ty zmiz

rozřež mě
a zapal
a sněz jako hmyz

ser na city
láska zvítězí

a kdyby snad náhodou ne
sfetujem se, zabijem
a bude to náramné
Autor blue, 25.09.2011
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí