proletářská pošta

proletářská pošta

Anotace: ... (17)

Místo odpovědí na otázky
dostávám počtou
padlé
ožralé
roztřískané
anděly

prý je sváží
ze všech koutů

jako příchuť
svatebních dortů

s nádechem vodky
Stalinovy slzy

a v tramvaji 33
razí všichni
proletářskou tezi

prý je konec
kapitálu
i majetků

říkal Gándhí
dávaje kapitánům
revolver k varlatům

„zřítíme se z výšky“
...s úsměvem
zaplápolá letuška

malý princ a jeho lišky
zabila ho tužka

a v dopisní bombě
od Muhammada Atty

čtu
že sis
na mém srdci nechala chutnat
zvratky

krása civilizace..
chodí mi anjelé už mejlem

Kurt Cobain je na práškách z toho zase

možná přijdou i smskou
a přinesou s sebou
špeka

a náladu hezkou..
Autor blue, 25.09.2011
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí