Chci jen...

Chci jen...

Stravuje mne jako plamen
Trhá nitro na kusy
Rozechvěle šeptám amen
A přesto mne zadusí
Chci jen…
...žít

Sama, tak sama jsem
Ta prázdnota bolí
Rány přikryje zem
Až smrt si mne zvolí
Chci jen…
...žít
Autor Angela Valley, 26.09.2011
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ, Donne, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí