Živá mrtvá

Živá mrtvá

Anotace: je nebezpečné dotýkat se hvězd

je nebezpečné dotýkat se hvězd
tak zatni ruku v pěst
zavádějící je boží soud
když máš žhavý krve proud
smrt tě už přece dávno zná
nejsi ta, které šanci dá

neodříkáš se nepoznaného
v továrně na spokojenost
těla
a duše

vrána k vráně sedá
tvůj osud tě hledá
třináctá komnata se nezamyká
v žilách koluje polemika
nelogika o relativitě světa
jsi živá, jsi mrtvá, jsi sjetá

je nebezpečné dotýkat se hvězd
tak zatni ruku v pěst
proleť se ještě naposled
a zemři
Autor Human Shadow, 26.09.2011
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí