Rok od roku

Rok od roku

Anotace: zamyšlení

Rok od roku černější,
a myšlenky temnější.
Rok od roku větší depky,
a problémy jako zvratky.

Rok od roku pořád jiná,
nejsem sklenice vína.
Rok od roku časté hádky,
proto nevěřím na pohádky.

Rok od roku se měním,
ke skáze přitom letím.
Rok od roku se víc trápím,
ty dětské časy už nevrátím.
Autor Liquid vamp, 26.09.2011
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude lepší čas.
Vždyť vše je v nás
samotných.

06.10.2011 21:59:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí