Nepopulární báseň

Nepopulární báseň

Anotace: Báseň o mých básních :)

Řekl mi bratr můj,
báseň tvá nezralá
Sic nezní jako hnůj
stejně je prorezlá

Prý ty mé úvahy, píšící o duchu
Nechtějí lidé poslouchat dnes
Nechtějí slyšeti zpívati juchuchu
a s láskou vrátit se zpět do nebes

Možná četli by raději
o lásce nešťastné,
titěrné naději
a svíci zhašené

Né nechci se zavděčit, oslovit lidi
a hledat témata jenž mají zvuk.
Stačí mi malounko, kdo chce ať vidí
když někdo nechce, to je mi fuk :)

Však ona najde se maloučká menšina
Co mne číst s radostí a vervou bude.
Jimi má myšlenka září pochopena
sic jen pro někoho, né všechny všude.
Autor Mapaf, 26.09.2011
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí