NIKDY JSEM NECHTĚL BÝT

NIKDY JSEM NECHTĚL BÝT

Anotace: .....napsáno jen tak...jen tak pro mou ženu...

NIKDY JSEM NECHTĚL BÝT

Nikdy jsem nechtěl být tím rytířem
co v pošetilé mysli pro oči Tvoje
jede v čele voje
a přitom z vikýře vykukuje
z alibi si krunýř kuje
a zbytky odvahy si doma syslí...
Nikdy jsem nechtěl být ten kapitán
co v dětinské touze po Tvé kráse
sám se plaví sedmi moři
a přitom zdá se
že se pouze krčí v cizím loži....

Chci být tím zatraceným andělem
kterému se město rozostřilo
a v kapsáři mu zbylo jedno přání
a jedna veš...
Tím andělem
kterému vypadalo peří
když bušil u Tvých dveří
za svítání
a ty mu kafe doneseš
rukou hlavu pohladíš
a pak....však sama víš
a pak nás spolkne zem !!
Autor Houda, 27.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, J sh' T r' k, Zdenka-matka, páááááááá, zenge, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

škoda že nejsem tvojí ženou:)
st

27.09.2011 21:20:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí